Собственичка на бизнес в Пловдив сигнализира за притеснителна ситуация. Жената

...
 Собственичка на бизнес в Пловдив сигнализира за притеснителна ситуация. Жената
Коментари Харесай

Винят мъж за измама, извършена в Пловдив СНИМКИ

 Собственичка на бизнес в Пловдив алармира за притеснителна обстановка. Жената твърди, че става въпрос за лъжлива скица. Тя сигнализира останалите бизнесмени, които имат денонощни и други сходни обекти, да внимават.

Пепира Р. споделя, че мъж, който търгува със захарни произведения, обикаля по обекти и предлага стока. Документът обаче щял да бъде донесен след 2-3 дни. После той не се появява, като потършевшите не съумяват и да се свържат с него.

" Лъже с оправданието, че след 2-3 дни ще се върне, с цел да ви я даде, а след това никакъв не се появява, а даже и не дава отговор на позвънявания. Обикаля с бял " Фиат " баничарка- софийска регистрация ", написа Пепина.

Според дамата от схемата има пострадали. Тя разгласява и фрагменти на посочения за причинител на действието.

" Молбата ми е да бъдете внимателни и да внимате с сходен вид измами! Много хора биват изиграни от сходен вид ", заключава тя.

Вижте целия роман на Пепина Р., споделен в мрежата:

" Уважаеми сътрудници и притежатели на денонощни магазини, насочвам предизвестие към Вас да внимате със следния лъжец. Човекът, показан на фотографията, търгува със захарни произведения, които са разпечатани и разтопени. Предлага набор от близалки, за които дава подправена стокова квитанция.

Лъже с оправданието, че след 2-3 дни ще се върне, с цел да ви я даде, а след това никакъв не се появява, а даже и не дава отговор на позвънявания. Обикаля с бял " Фиат " баничарка- софийска регистрация.

Молбата ми е да бъдете внимателни и да внимате с сходен вид измами! Много хора биват изиграни от сходен вид. "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР